Rold Skov Naturfilm Festival 2021

Som så meget andet måtte 2020-festivalen udskydes på grund af Corona-pandemien.

Den afholdes nu lørdag den 30. oktober 2021 kl. 10-18 i Kinorevuen i Skørping

Programmet kan hentes her som pdf.

Hvert andet år løber Rold Skov Naturfilm Festival over det store lærred i Kinorevuen i Skørping. Dette års program omfatter fem film, der fører publikum til storslåede naturområder i Danmark, Norge, Sverige, Tjekkiet og Tyskland. 

Se traileren med smukke klip fra filmene

 


Naturguiden 2020

NATURGUIDEN HIMMERLAND

Naturguiden 2020 blev den sidste som trykt folder.

Du kan altid finde  aktuelle ture her på kalenderen i www.naturguidenhimmerland.dk  som findes i en mobiltilpasset version til når, du er ude.


GODE KORT I APPEN "STIGUDE HIMMERLAND" 

Vi har lavet flotte kort og naturbeskrivelser til dig i STIGUIDE HIMMERLAND appen, så du finde vej ude på vandre- og cykelruterne.  Appen virker også off-line. Den kan downloades via Google Play og App Store gratis.

Appen viser alle afmærkede cykel- og vandreruter i Mariagerfjord og Rebild kommuner. Vores dygtige kortmedarbejder har lavet detaljerede naturkort, hvor ruterne er tegnet i, og GPS fuktionen viser, hvor du er på ruten. Naturvejledere har skrevet om natur- og kulturoplevelser på ruterne.

Vi anbefaler at man henter appen ned på telefonen hjemmefra, inden man tager afsted på tur.

 


REBILD STIGUIDE

Rebild Kommune, Naturstyrelsen Himmerland og Rold Skov Natur- og Kulturcenter har sammen udgivet folderen "Vandrestier og cykelruter i Rebild Kommune".

Folderen indeholder en beskrivelse med kort af ca. 40 afmærkede ruter. 

Den trykte folder kan fås i RebildPorten.

En pdf-version med klikbart oversigtskort kan hentes her

Folderens indhold kan også findes i appen Stiguide Himmerland, som kan hentes gratis i App Store eller Google Play.


Rebild Bakker Ruten - nyt tilbud til vandrelystne

Lørdag den 2. juni blev den 10,8 km. lange vandrerute i Rebild Bakker og Troldeskoven indviet. 

 

Det er den fjerde vandrerute i Danmark, der certificeres som Premium Vandrerute af Deutsches Wanderinstitut, og den har fået de hidtil højeste karakterer for en dansk vandrerute. Desuden er den cerificeret som Kvalitetssti af Dansk Vandrelaug. Alt sammen borger det for en vandretur i særklasse.

Ruten er markeret, så den kan gås uden kort (hvid afmærkning), men derfor kan det være meget rart med et overblik. Det kan du få i folderen "Rebild Bakker og Gravlev Ådal", som fås gratis i bl.a. RebildPorten, og i appen Stiguide Himmerland.

 


Kalender
Vis flere
Vis færre